Delgine 3D Tools & Content DeleD Community Edition
Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

DeleD CE 2.42 Beta -> Testers needed!
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    DeleD Community Edition Forum Index -> News / Announcements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Paul-Jan
Site Admin


Joined: 08 Aug 2004
Posts: 3064
Location: Lage Zwaluwe

PostPosted: Mon Feb 15, 2010 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

Guys, thanks a lot for the testing and feedback. Your issues will be added to the tracker and dealt with on a priority basis by the contributing developers. The great news is no dealbreaking issues were found and 2.42 is now live. Onwards to 2.43 it is!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dragonsbrethren
Member


Joined: 12 Apr 2009
Posts: 21

PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:40 pm    Post subject: Reply with quote

chronozphere wrote:

Can't reproduce it here. Could you try this again and pay attention to the polygon that is being higlighted (when you move your mouse over them)?
Polygon Highlighting tends to cause AV's in some situations.

Try this:

Insert a cube
Select it, switch to polygon mode, flip all of the polygons in the cube
Select the top polygon, while still highlighted extrude it upwards.

I'm getting the AV by doing that. Oddly, I don't get it if I don't flip first, though.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DeleD Community Edition Forum Index -> News / Announcements All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum